Teške ozljede koje su mogle biti smrtonosne

Bivša odbojkašica napadnuta na ulici

"Pogledao me očima punim mržnje. Uopće mi nije bio blizu. Pogodio me iz daljine. Vratila sam se prijatelju reći da nešto nije u redu. Nisam ni shvaćala da sam dobila udarac", ispričala je Glass.
Sport / Ostali sportovi | 13. 07. 2022. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kim Glass se ostvarila kao odbojkašica i kao model. Nakon četiri godine igrana na Sveučilištu Arizona, karijeru je gradila igrajući u Portoriku, Rusiji, Turskoj, Češkoj, Azerbejdžanu, Kini, Brazilu. Sa reprezentacijom je osvojlila srebro na Olimpijadi u Pekingu 2008.godine, godinu ranije broncu na Svjetskom kupu.

Pored toga uspjela nešto uraditi kao model, čak pet puta se pojavljivala u showu Tyre Banks America's Next Top Model. U emisiji "The Challenge: Champs vs. Stars", Glass je otkrila kako jedno vrijeme bila i beskućnik.

Upravo se prije nekoliko dana pojavila informacija kako je Kim napadnuta na ulici baš od strane nekog beskućnika, u Los Angelesu kad se vraćala iz jednog restorana. Napadač je na nju bacio tupi i metalni predmet i pogodio ju s njim u glavu te joj ozlijedio oko i nos. Amerikanka je posljedice napada pokazala u videu koji je objavila na društvenim mrežama.

"Pogledao me očima punim mržnje. Uopće mi nije bio blizu. Pogodio me iz daljine. Vratila sam se prijatelju reći da nešto nije u redu. Nisam ni shvaćala da sam dobila udarac. Taj predmet je izgledao kao neka cijev. Sve se dogodilo jako brzo. Imam više prijeloma", ispričala je Glass.

Video: Kako je napadnuta Kim Glass

Napadač je ubrzo uhićen jer ga je odmah nakon napada grupa prolaznika ulovila i zadržala do dolaska policije. Sada ide na sud na kojem će odgovarati za nanošenje teških ozljeda koje su potencijalno mogle biti i smrtonosne.

Kopirati
Drag cursor here to close