Hadžići Open

Cro Star uzeo 3 zlata u jakoj konkurenciji

Cro Star je ekipno zauzeo 4. mjesto.
Sport / Ostali sportovi | 28. 09. 2019. u 22:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi mostarskog taekwondo klub Cro Star osvojili su 3 zlata i 2 bronce na turniru Hadžići Open na kojem je sudjelovalo oko 400 natjecatelja iz 4 države.

Antonio Rezo je uvjerljivim nastupom osvojio zlatnu medalju. Pokazao je veliku nadmoć, inače je i aktualni državni prvak, a ove cijele godine je na svim turnirima osvajao zlatne medalje s izuzetkom samo jednog srebra zbog ozljede.

Damir Ćubela je nastupio u 2 discipline i osvojio zlato u borbama i broncu u intel-kicku. Izvrsnim nastupom osvojio je zlato u borbama u svojoj kategoriji, a intel-kick je jedna nova disciplina, na kojoj dolazi do izražaja brzina i preciznost.

Maleni David Rezo izborio se također za 2 medalje, zlato i broncu. David je početnik, ali je pokazao motivaciju i želju, koji su ga i doveli do dvije medalje, pa je polako krenuo stopama svog starijeg brata Antonia.

Cro Star je ekipno zauzeo 4. mjesto.

Članovi mostarskog Cro Stara od ljeta treniraju u novom prostoru, koji ima 2 velike dvorane za trening, treću malu za višestruku namjenu, i sav ostali potrebni popratni sadržaj. Uvjeti rada su se uvelike poboljšali, a to je sve privuklo i nove članovi, koji svaki tjedan pristižu u sve grupe. Novih članova trenutno ima 41. Novitet je što je opet pokrenuta grupa za fitness i rekreaciju odraslih, a roditelji kluba imaju pogodnost trenirati u isto vrijeme kad treniraju i njihova djeca.

Kopirati
Drag cursor here to close