Uspješan vikend

Mostarski taekwondo klub Cro Star osvojio četiri medalje

Daedo. Mostarski Cro Star nastavlja trenirati punom parom, pa je sljedeći turnir, na kojem će nastupiti, Podgorica u Crnoj Gori.
Sport / Ostali sportovi | 05. 05. 2019. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, imao je jako uspješan vikend. Mostarci su u subotu nastupili u Bugojnu na taekwondo turniru „Braveman Challenge“. 4 natjecatelja ostvarila su 100% rezultat osvojivši 4 medalje, i to 3 zlata i srebro. Ekipno u uzrastu vrtićanki je Cro Star zauzeo 2. mjesto, dok je Iva Šetka proglašena najboljom vrtićankom turnira u Bugojnu.

Zlato su osvojili Iva Šetka, Luka Planinić i Nika Šunjić, a za srebro se izborio Marko Šetka.
Brat i sestra Marko i Iva Šetka konstantno nižu uspjehe. Iva je nedavno na turniru u Visokom također bila proglašena najboljom vrtićankom turnira. U Bugojnu je Iva kroz 3 uvjerljive pobjede zasluženo osvojila zlatnu medalju i titulu najbolje vrtićanke.

Foto: PR Cro Star / Mostarski taekwondo klub Cro Star

Luka Penavić je aktualni državni prvak u uzrastu kadeta i u Bugojnu je bez većih problema došao do finala i osvojio zlatnu medalju, kao i Nika Šunjić u uzrastu mlađih kadetkinja.

Turnir se održao s elektronskom opremom Daedo. Mostarski Cro Star nastavlja trenirati punom parom, pa je sljedeći turnir, na kojem će nastupiti, Podgorica u Crnoj Gori, priopćeno je iz Kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close