Borna oduševljen nakon osvojenog turnira

Ćorić: Dužan sam ručak Tsistipasu

Sport / Ostali sportovi | 22. 08. 2022. u 01:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je bio tjedan iz snova Borne Ćorića. Tenisača koji je posljednji put bio u finalu jednog turnira iz Masters serije 2018. godine u Šangaju.
Tada je poražen od Đokovića u dva seta. Nakon Šangaja, Borna je dohvatio još dva finala. Dva puta zaredom u St. Petersburgu, jednom je bio bolji Medvedev, drugi put Rublev.

Od tada do danas Borna se mučio sa ozljedama, gubio je ranking, padao jako nisko. Posljednja teža operacija bila je ona ramena, nakon čega je uslijedio novi povratak u ožujku. Naravno, morao je igrati i challengere. Pet mjeseci kasnije, Borna je TOP 30 tenisač.

"Nisam ni svjestan što sam napravio. Bio je težak meč, u početku nisam dobro igrao, a zatim sam se krenuo dizati. Počeo sam servirati sve bolje i igrati sve bolje. Trebat će mi par dana da mi se slegnu dojmovi. Nisam dobro počeo, a on je odigrao stvarno fantastično, ali ja mislim da sam odigrao najbolje u životu. Stefanose, želim ti sve najbolje do kraja sezone, mislim da si nevjerojatan igrač. Dužan sam ti ručak, haha... Hvala svima, organizatorima, navijačima...

Bio je ovo čudesan turnir za mene, hvala vam svima. Vidim i neke hrvatske navijače na tribinama, zaista mi to mnogo znači! Zahvaljujem i svojim roditeljima, svojoj sestri koji nisu danas ovdje sa mnom. Hvala i mojim trenerima i fizioterapeutima bez kojih bih bio negdje na plaži i ispijao vino, a ne bih osvajao turnire. Hvala vam!", poručio je oduševljeni Borna.

 

Kopirati
Drag cursor here to close