Veliki povratak Borne

Ćorić: Držao sam podignutu glavu čak i kad sam gubio

"Znao sam da moram raditi vjerojatno tri puta više nego što sam radio, i to je ono što sam učinio. Posljednjih šest mjeseci bio sam stvarno usredotočen. Držao sam podignutu glavu čak i kad sam gubio" rekao je Borna
Sport / Ostali sportovi | 21. 08. 2022. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle godine je odigrao sam devet mečeva zbog operacije ramena. Na terene se vratio u ožujku ove godine, ali nije bilo idealno. Do Cincinnatija je imao četiri pobjede na Tour. Teško je mogao bilo što očekivati. Ponajviše zbog činjenice što mu je prvi protivnik na ovom turniru bio Nadal. Ali onda je krenulo. I evo ga sada u finalu. Prvom nakon Hallea 2018. godine.

"Zaista sam naporno radio u posljednjih šest mjeseci. Mislim da kad jednom uđeš u Top 20 ili Top 30, možeš ući u neku krizu, igrati slabije, ali je lakše izvući se. Ali kada padnete nisko kao što sam ja, ispod 200 mjesta na ATP rang listi onda je teško vratiti.Znao sam da moram raditi vjerojatno tri puta više nego što sam radio, i to je ono što sam učinio. Posljednjih šest mjeseci bio sam stvarno usredotočen. Držao sam podignutu glavu čak i kad sam gubio" rekao je Borna nakon pobjede kojom je osigurao veliki napredak na ATP listi ali od sutra.

Za sada je najniže rangirani finalist u povijesti turnira. U finalu ga čeka Stefanon Tsistipas koji je savladao Daniila Medevdeva.

"Nemam puno za izgubiti.Učinio sam sve što sam mogao ovaj tjedan i više nego što sam očekivao, tako da ću samo otići tamo i uživati na terenu", zaključio je Borna.

Kopirati
Drag cursor here to close