Najveći uspjeh do sada

Coco Gauff stigla do četvrtog naslova u karijeri

Prethodna tri turnira koja je osvojila su bila iz serije 250. U Washingtonu je izgubila samo set na cijelom turniru. Do titule je sredila tri nositeljice i postala najmlađa pobjednica ovog turnira.
Sport / Ostali sportovi | 07. 08. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pere Riba i Brad Gilbert su kao treneri "preuzeli" Coco Gauff. Vidjelo se to na turniru u Washingtonu na kraju, ponajviše u finalu. Radili sz s mladom tenisačicom koju je mučio servis.

Sad je u finalu protiv Marije Sakkari četvrte nositeljice Gauff osvojila 72% svojih poena na prvi servis u usporedbi sa Sakkarijevih 46%, i 43% svojih poena na drugi servis u odnosu na Sakkarijevih 33%. Kad je trebala na terenu, servis je bio tu.

Na kraju je slavila 6-2, 6-3, u finalu Washingtona. Koji je njen najveći uspjeh u karijeri do sada. Prethodna tri turnira koja je osvojila su bila iz serije 250. U Washingtonu je izgubila samo set na cijelom turniru. Do titule je sredila tri nositeljice i postala najmlađa pobjednica ovog turnira.

"Ovo je prvi naslov s mojim kompletnim trenerskim timom. Drago mi je što smo uspjeli napraviti ovaj rezultat. Znam da je onima koji su bili sa mnom u Wimbledonu bilo jako teško prije nekoliko tjedana. Svi smo to osjećali. Drago mi je da sam se uspjela oporaviti", rekla je nakon meča mlada Amerikanka.

Kopirati
Drag cursor here to close