Treći naslov u karijeri

Coco Gauff osvojila turnir u Aucklandu

U pet mečeva nije izgubila set, ukupno tek 22 gema. Masarova je ulaskom u finale napravila veliki posao na ovom turniru. Nakon što se kvalificirala za glavni ždrijeb, 23-godišnja Španjolka je eliminirala Sloane Stephens i Karolinu Muchovu.
Sport / Ostali sportovi | 08. 01. 2023. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada Amerikanka Coco Gauff na najbolji mogući način je ušla u novu 2023. godinu. Ona je u finalu WTA turnira koji se igrao u Aucklandu
bez većih problema savladala kvalifikanticu, Španjolku Rebeku Masarovu u dva seta, 6-1, 6-1.

Coco je najbolje reagirala u uvjetima koji su vladali tijekom turnira koji se većim dijelom igrao u dvorani s obzirom na kišu koja je padala posljednjih nekoliko dana. U pet mečeva nije izgubila set, ukupno tek 22 gema. Masarova je ulaskom u finale napravila veliki posao na ovom turniru. Nakon što se kvalificirala za glavni ždrijeb, 23-godišnja Španjolka je eliminirala Sloane Stephens i Karolinu Muchovu.

U prvom setu je Gauff imala 5-1 dva break prednosti, nakon čega je finale prekinuto zbog kiše. Sedmi gem odigran je nakon pauze, Gauff je propustila četiri set lopte i spasila dvije break lopte prije nego što je privela kraju prvi set.

Kopirati
Drag cursor here to close