Očito je uzeo pravdu u svoje ruke

Cain Velasquez završio za rešetaka

Pojedini mediji prenose kako je muškarac kojeg je Velasquez upucao nedavno optužen za zlostavljanje bliskog rođaka bivše zvijezde UFC-a, prema izvorima i sudskim zapisima.
Sport / Ostali sportovi | 02. 03. 2022. u 17:36

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Cain Velasquez završio je iza rešetaka pod sumnjom za pokušaj ubojstva nakon što je navodno upucao muškarca u South Bayu, priopćila je policija. Velasquez je uhićen prije dva dana u San Joseu gdje je zadržan bez prava jamčevine u glavnom zatvoru okruga Santa Clara.

Prema izvješću policajci su reagirali na pucnjavu u ponedjeljak i pronašli muškarca s najmanje jednom prostrijelnom ranom. Muškarac je prevezen u bolnicu s ozljedama koje nisu opasne po život.

Pojedini mediji prenose kako je muškarac kojeg je Velasquez upucao nedavno optužen za zlostavljanje bliskog rođaka bivše zvijezde UFC-a, prema izvorima i sudskim zapisima. Problematična osoba zbog koje je Cain "potegao" pištolj se zove Harry Eugene Goularte, ima 43 godine i živi u kući unutar koje se nalazi vrtić.

Još ranije je Goularte osumnjičen za kazneno djelo razvratnog i lascivnog čina s djetetom mlađim od 14 godina. Prije nekoliko dana je Goularte izveden pred sud, međutim tamo je pušten da se brani sa slobode. Tri dana kasnije Velasquez je pucao na njega, ali ga je promašio i ranio njegovog očuha.

Velasquez je bio dvostruki UFC prvak u teškoj kategoriji, osvojio je titulu pobjedivši Brocka Lesnara na UFC-u 121 2011. prije nego što ju je morao prepustiti Junioru dos Santosu. Zatim je povratio pojas od dos Santosa 2013. godine, odbranivši ga uspješno u dva navrata, ali je onda poražen od Fabricia Werduma. Nakon povlačenja iz UFC-a, Velasquez se okušao u profi wrestlingu.

Kopirati
Drag cursor here to close