Sve je u zraku

Brady se povlači, ali nema potvrde

Tek je navodno sve stalo na tome kako je Brady obavijestio generalnog menadžera Jasona Lichta o tome kako još uvijek razmišlja o tome da li će nastaviti ili ne, svoju karijeru.
Sport / Ostali sportovi | 29. 01. 2022. u 23:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok su Ramsi slavili, redatelj prenosa je naravno tražio samo jednog igrača na terenu. Toma Bradyja. Pitanje koji su se postavljali svi koji su u tom trenutku gledali utakmicu. Je li ovo kraj? Je li ovo posljednja utakmica jednog od najvećih sportaša svih vremena?

Šest dana poslije, dok su se mnogi pripremali za Konferencijska finala, mediji u Americi su provukli informaciju. ESPN-ovi novinari Jeff Darlington i Aam Schefter su objavili informaciju, Tom Brady ikona NFL-a, ikona američkog sporta odlazi. Nakon 365 odigranih utakmica i rekordnih sedam osvojenih naslova, sedam Super Bowlova.

Godinama smo ga gledali kao QB-a New England Patriotsa koji godinama vlada. Brady, Belichick, Patriotsi su bili sinonim
jedne od najuspješnijih franšiza američkog sporta uopće. Šest osvojenih naslova prvaka (2001, 2003, 2004, 2014, 2016, 2018) i tri finala (2007, 2011, 2017), ostvario je Brady sa Patriotsima, prije nego što će ih na pomalo šokantan način napustiti u proljeće 2020. Prije nego što će dodatno potvrditi svoju veličinu osvojivši Super Bowl kao QB Tampe.

Gledajući pojedinačno, Tom Brady je pet puta bio MVP Super Bowla, uz tri priznanja MVP-a sezone. Vlasnik je i svih najvažnijih rekorda za vođe navale, ima najviše osvojenih jarda dovavanjem (84,520 u sezoni i 13,049 u play offu), kao i najviše dodavanja za "touchdown" (624 u sezoni i 86 u play offu).Brady je i ove sezone bio daleko najstariji igrač u NFL-u, a stariji je bio i od četiri trenera koji su se našli u konferencijskih finalima. I ovu sezonu je odradio na MVP razini – u regularnom dijelu bio je najbolji po bačenim jardima (5316) i touchdown dodavanjima (43).

Međutim, kako pojedini mediji prenose, Brady još uvijek nije zvanično potvrdio svoje povlačenje. Tek je navodno sve stalo na tome kako je Brady obavijestio generalnog menadžera Jasona Lichta o tome kako još uvijek razmišlja o tome da li će nastaviti ili ne, svoju karijeru. Navodno je i njegov otac rekao kako Brady nije donio konačnu odluku.

Kopirati
Drag cursor here to close