Siguran u četvrtfinalu

Borna Ćorić u polufinalu Madrida, slijedi Alcaraz

"Uvijek volim igrati ovdje u Madridu. Nosim jako, jako lijepe uspomene i znao sam da mogu dobro igrati. Došao sam ovdje vrlo rano kako bih se pripremio za turnir, jer je, rekao bih, malo drugačiji od ostalih turnira", kaže Borna.
Sport / Ostali sportovi | 03. 05. 2023. u 23:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serija Borne Ćorića i dalje traje u Madridu. Na putu do polufinala je eliminirao redom Gastona, Hurkacza, Davidovicha Fokinu te Altmeiera, izgubivši tek jedan set. Imao je Borna i malo sreće s obzirom na to da se ždrijeb otvorio, te je za polufinale igrao protiv 92. igrača svijeta Nijemca Daniela Altmeiera.

Protiv Altmeiera je briljirao na servisu, ne dozvolivši suparniku niti jednu priliku za break. Izgubio je samo tri poena nakon prvog servisa, uz 67 posto ubačaja, a imao je i dva asa. Za pobjedu mu je bio dovoljan po jedan break u svakom setu. U prvom setu je Borna napravio break za
3-1, dok je drugi napravio odmah na početku drugog seta. Borna je već jednom igrao u četvrtfinalu ovog turnira, 2017. godine.

"Uvijek volim igrati ovdje u Madridu. Nosim jako, jako lijepe uspomene i znao sam da mogu dobro igrati. Došao sam ovdje vrlo rano kako bih se pripremio za turnir, jer je, rekao bih, malo drugačiji od ostalih turnira. Jako sam sretan što sam u polufinalu", rekao je nakon meča Borna kojeg i polufinalu čeka veliki izazov, Carlos Alcaraz. Alcaraz je u polufinalu bio bolji od Karena Khachanova 6-4, 7-5.

Za Španjolca je ovo treće polufinale na turnirima Masters serije. U drugom setu je Rus imao 5-2, veliku prednosti, mogao je vrlo lako napraviti dupli break u šestom gemu. Alcaraz je počeo bolje igrati i na kraju je dobio drugi set.

Kopirati
Drag cursor here to close