Nekadašnji srpski tenisač

Borna Ćorić i Janko Tipsarević počinju suradnju

Tijekom uspješne karijere Tipsarević je prije 11 godina bio i među desetoricom najboljih tenisača na svijetu. Ukupno je osvojio četiri ATP turnira.
Sport / Ostali sportovi | 25. 02. 2023. u 14:36 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uzbuđen sam što ću u budućnosti raditi s Bornom Ćorićem, rekao je nekadašnji srpski tenisač Janko Tipsarević koji se trenutačno bavi trenerskim poslom - prenosi agencija Hina.

Tijekom uspješne karijere Tipsarević je prije 11 godina bio i među desetoricom najboljih tenisača na svijetu. Ukupno je osvojio četiri ATP turnira, a nakon što se umirovio otvorio je tenisku akademiju i bavi se trenerskim pozivom. Trenutačno brine o Filipu Krajinoviću, srpskom tenisaču koji se nalazi na 69. mjestu svjetske ljestvice.

''Ćorić i Krajinović su vjerojatno privatno najbolji prijatelji, a ja u Borni gotovo da vidim sebe kada sam bio mladi tenisač. Ima slabiji forhend, bolji bekhend i jako dobar servis. No, način kako igra tenis, koliko se bori, u tome je nalik meni. Napravili smo dogovor o suradnji i stvarno jedva čekam pomoći mu'', rekao je o Ćoriću nekadašnji 38-godišnji srpski tenisač.

Ćorić je trenutačno na 21. mjestu ATP ljestvice, a uz to je 26-godišnji hrvatski tenisač tijekom karijere osvojio tri ATP turnira, od čega najveći onaj krajem prošle godine u Cincinnatiju.

Kopirati
Drag cursor here to close