Natjecanje

Boksački klub ''Mostar'' ostvario dobre rezultate u Bijeljini

Titulu najbolje u ženskoj konkurenciji ponijela Alanna Muštović
Sport / Ostali sportovi | 01. 03. 2018. u 16:40 Piše: M. Zukanović

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecatelji boksačkog kluba “Mostar” u periodu od 23.2. do 26.2. boravili su u Bijeljini na prvenstvu Bosne i Hercegovine u olimpijskom boksu. Boksački klub “Mostar” predstavljali su: Alanna Muštović, Elvir Šendro, Dalibor Beljo, Hasan Turajlić i Ivan Blažević.

Titulu najbolje u konkurenciji djevojaka ponijela je Alanna Muštović dok su odlukom suca poraženi Hasan Turajlić, Ivan Blažević i Dalibor Beljo koji je platio danak neiskustva i diskvalificiran je.

''Nastup na prvenstvu Bosne i Hercegovine za mene je veliko i važno životno iskustvo, ali i dodatna motivacija da nastavim još ozbiljnije raditi i napredovati'', rekla je državna prvakinja Alanna Muštović.

Plasman u finale državnog prvenstva ostvario je i Elvir Šendro koji je usprkos ozljedama koje je imao nastupio kao najspremniji i tako još jednom pokazao svoj kvalitetu, a on će svoj finalni meč imati 10.3. u etno selu Stanišići.

Ivan Blažević ističe da je nastup na ovom natjecanju njegovo prvo seniorsko iskustvo za koje se spremao više nego ranije, ali da je zadovoljan ostvarenim rezultatom iako smatra da su  ga suci u polufinalnom meču drastično oštetili, priopćeno je.

Hasan Turajlić koji je u svom debiju na državnom prvenstvu meč izgubio odlukom suca kaže da mu je čast nastupiti na prvenstvu svoje zemlje i da mu je ostvareni rezultat dodatni motiv da se još više sprema za mečeve boksačke lige FBiH.

Trener boksačkog kluba ''Mostar'' Hamid Šemić kaže da je zadovoljan ostvarenim rezultatom, ali je istaknuo da je Dalibor Beljo prestrogo diskvalificiran te da očekuje odluku žalbene komisije u borbi za finale smatrajući da su suci drastično oštetili Ivana Blaževića.

Kopirati
Drag cursor here to close