''Iron Puki''

Edin Puhalo boksa na polufinalnom turniru World Boxing Super Series

Odlični rezultati u 2017. godini i titula prvaka Mediterana u najjačoj svjetskoj boksačkoj organizaciji WBC, bila su najbolja preporuka da bh. boksač bude dio spektakla
Sport / Ostali sportovi | 11. 02. 2018. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih bosanskohercegovačkih boksača Edin Puhalo, alias ''Iron Puki'', 24. veljače nastupit će na priredbi polufinala elitnog WBSS (World Boxing Super Series) turnira u njemačkom Nürnbergu.

Odlični rezultati u 2017. godini i titula prvaka Mediterana u najjačoj svjetskoj boksačkoj organizaciji WBC, bila su najbolja preporuka da bh. boksač bude dio spektakla na kojem će u glavnoj borbi večeri snage odmjeriti polufinalisti super srednje kategorije Callum Smith (23-0) i Juergen Braehmer (49-3).

''Ovo je dokaz da moji rezultati nisu prošli nezapaženo. Najuspješniji sam bh. profesionalni boksač u 2017. godini. Iz mjeseca u mjesec napredujem, i svojim radom skrenuo sam pozornost najboljih promotera kao što je 'Team Sauerland'. Drago mi je da ću biti dio spektakla World Boxing Super Series, na kojem je glavna nagrada trofej Muhameda Alija. Radit ću uvodnu borbu, a ime protivnika trebao bih saznati do kraja tjedna. Ovaj turnir je prava svjetska atrakcija, a prenosi ga više od 50 televizija. I u ovom meču dokazat ću i pokazati da sam konkurentan i da mogu do samog vrha'', izjavio je Puhalo.

Podsjećamo, bh. boksač u kruzer kategoriji, prema najjačoj boksačkoj stranici koja rangira boksače BoxRec, ima 13 pobjeda iz isto toliko mečeva, a posljednju pobjedu ostvario je 15. prosinca prošle godine u Furthu, kada je nokautirao Ozcana Cetinkayu (27-13-2) i na taj način osvojio titulu prvaka Mediterana u najjačoj boksačkoj organizaciji WBC.

Kopirati
Drag cursor here to close