WAKO GRAND PRIX BIH

Četiri zlata za mostarski Reflex na internacionalnom kick boks turniru

Mostarski Reflex nastavlja sa pripremama za natjecateljsku godinu iz kick boksa i brazlske jiu jitce
Sport / Ostali sportovi | 26. 02. 2018. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Kickboxing akademije "Ilidža" održan je internacionalni kick boks turnir "WAKO  GRAND PRIX BIH", na kojem je nastupilo 405 natjecatelja koji su predstavljali 73 kluba iz 5 država.

Mostarski Reflex je sudjelovao sa sedam natjecatelja a u nekoliko uzrasnih i težinskih kategorija, ostvarivši uspjeh od četiri zlatne i četiri brončane medalje.

Član Sportskog društva Relfex Mostar, Hasan Gološ se natjecao u kategorijama Low kick i K1 -67, koji je pobijedio u svim borbama i ostvojio dvije zlatne medalje u obje kategorije. Nermin Jašarević se također natjecao u obje kategorije -71 te osvojio zlatnu medalju u K1 i bronzanu u Low kick-u. Harun Kaminić se natjecao u kategoriji Kick Light kadeti -42 u kojoj je osvojio zlatnu medalju.

Imad Krhan je osvojio bronzanu medalju u kategoriji Kick light kadeti -57, dok je Edib Čaluk u istoj kategoriji (-42) također ostvojio bronaznu medalju. "Reflex" je nastupio i u kategoriji Point Fighting za manju djecu, gdje je Muhammed Kerim Gološ osvojio bronzanu medalju.

Mostarski Reflex nastavlja sa pripremama za natjecateljsku godinu iz kick boksa i brazlske jiu jitce

Sponzor nastupa na ovom turniru Sportskog društva "Reflex" Mostar su bili Artic Trade doo Mostar i BH Telecom.

Kopirati
Drag cursor here to close