Slijedi ono najbolje

Bez iznenađenja u dodatnoj rundi, poznati parovi četvrtfinala

Ono što je važno, najbolje europske selekcije su izborile plasman na Olimpijske igre. U Parizu ćemo gledati Francusku, Mađarsku, Grčku, Crnu Goru, Italiju, Hrvatsku, Srbiju, Španjolsku.
Sport / Ostali sportovi | 11. 02. 2024. u 19:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompletirani su parovi četvrtfinala na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu. Italija je imala velikih problema s reprezentacijom SAD, na kraju je slavila 13:12. Iako su Amerikanci bili oslabljeni. Di Fulvio i Fondelli su vodili Italiju do trijumfa, obojica su postigla po tri gola. Del Lungo je na golu imao osam obrana.

Prvo ime kod Amerikanaca je bio Hannes Daube s četiri gola. Weinberg je na golu imao 11 obrana. Amerikanci su izborili plasman na Olimpijske igre, gdje bi mogli biti neugodan protivnik. Italija je također u Parizu. U Dohi će za polufinale igrati protiv Grčke.

Crna Gora je imala također problema, posebno u prvoj četvrtini protiv Rumunjske. Na kraju je ipak završilo 12:9, uz tri gola Perkovića. Dobar posao je odradio Tešanović s 11 obrana. Protivnik u četvrtfinalu je Španjolska.

Francuska posljednjih godina napreduje, sada su u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Buet je postigao četiri gola, Australci u drugom poluvremenu tek dva. Nije pomoglo ni Porterovih 12 obrana. Naredni protivnik Francuske je Mađarska.

Najmanje posla u ovoj dodatnoj rundi je imala Hrvatska. Popularne Barakude su razbile Kinu 22:4. Hrvatska je također na Olimpijadi, ali ono pravo tek sada slijedi, duel četvrtfinala kontra Srbije. Ono što je važno, najbolje europske selekcije su izborile plasman na Olimpijske igre. U Parizu ćemo gledati Francusku, Mađarsku, Grčku, Crnu Goru, Italiju, Hrvatsku, Srbiju, Španjolsku.

Kopirati
Drag cursor here to close