Dodatni problemi za Beckera

Beckeru prijeti na kraju deportacija

Njegova djevojka Lilian de Carvalho Monteiro i sinovi Noah (28) i Elias (22) posjetili su ga u zatvoru ranije ovog mjeseca tijekom odigravanja Wimbledona
Sport / Ostali sportovi | 26. 07. 2022. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kalvarija Borisa Beckera se nastavlja. Prošao je još jedan veliki turnir, nije bilo njegovih komentara. Pričalo se o tome kako bi mogao dati neke izjave iz zatvora, kako bi mogao čak komentirati neke mečeve iz čelije, ali zatvor je ipak zatvor. Bez obzira kako vam je ime i prezime.

Barem je tako u dobrom dijelu ostatka svijeta. Ne tako davno bitanski mediji su pisali kako posrnuli teniski velikan ima ipak neke povlastice u Huntercombeu gdje je prebačen iz zloglasnog
Wandswortha. Tako je Boris "postavljen" za asistenta koji svoje nove "kolege" u zatvorskoj učionici podučava o sportskim znanostima. Nisu baš svi, međutim, oduševljeni njegovim novim radnim mjestom.Pozicija koja mu je dodijeljena potaknla je obitelji drugih zatvorenika da pišu protestna pisma upravitelju budući da smatraju kako 54-godišnjak ima povlašteni status.

"Obično biste godinama služili prije nego dobijete posao asistenta u učionici jer se to smatra privilegijom, a Becker je dobio takav posao samo nekoliko tjedana nakon što je osuđen. Mnogi negoduju zbog toga, rekao je "insider" za britanski tabloid "The Sun".

Ipak, zatvorska služba je vrlo brzo demantirala navode o bilo kakvom povlaštenom statusu kojeg ima bivši tenisač. Uz to
ovih sedana pojavila informacija kako Britanci spremaju novu kaznu i nakon izlaska iz zatvora.

Navodi se tako da bivšem njemačkom tenisaču po izlasku iz zatvora prijeti deportacija iz Velike Britanije kao strancu osuđenom za zločin. Becker je inače posljednjih deset godina živio u Velikoj Britaniji, a po odsluženju kazne, to, čini se, više neće biti moguće.

Njegova djevojka Lilian de Carvalho Monteiro i sinovi Noah (28) i Elias (22) posjetili su ga u zatvoru ranije ovog mjeseca tijekom odigravanja Wimbledona, dok je BBC ov stručni sukomentator i njegov prijatelj John McEnroe u eteru posalo poruku:

"Boris je moj prijatelj i užasno je što mu se događa. On je jedan od najboljih igrača svih vremena. Želim ga vidjeti ako mogu i ako je voljan vidjeti druge ljude."

Kopirati
Drag cursor here to close