Odbacio mogućnost

Becker: Ne bih mogao ponovo raditi s Novakom

"Ne bih ponovo mogao da budem njegov trener, jer sam to već radio. To bi bio korak unazad", naglasio je Becker.
Sport / Ostali sportovi | 22. 04. 2024. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boris Becker je radio s Novakom Đokovićem. U periodu od 2013. do 2016. godine. Nakon što je puklo u suradnji Novaka i Gorana Ivaniševića mnogi su počeli ponovo Beckera povezivati s Đokovićem. Boris je nakon izlaska iz zatvora počeo surađivati s mladim Dancem Holgerom Runeom, ali je priča trajala poprilično kratko. To što je Boris "slobodan" naravno ne znači da je spreman recimo krenuti ponovo u suradnju s Novakom.

"Mislim da Novak trenutno traži nešto drugačije, nisam siguran da on točno zna što je to. On će uvijek biti moj blizak prijatelj, uvijek pričamo o tenisu. Ali ne bih ponovo mogao da budem njegov trener, jer sam to već radio. To bi bio korak unazad", naglasio je Becker. Novak Đoković je nakon Miamija odlučio otkazati još jedan turnir ovaj u Madridu. Nakon polufinala Monte Carla. U "pripremama" za nastup u Roland Garrosu, ostao je Rim, eventualno neki manji turnir.

"Iznenađen sam njegovom odlukom da se povuče u Madridu. Mislim da su mu u ovoj fazi potrebni mečevi. Treba mu konkurencija. Ali on ima svoj raspored. Mislim da je osvajanje zlata za Srbiju na OI njegov glavni cilj, tako da možda planira da bude svjež za lipanj. Nikada nemojte da ga podcijenite", naglasio je Boris.

Kopirati
Drag cursor here to close