Kanađanin u trećem finalu zaredom

Auger-Aliassime sredio i Alcaraza

Jedine dvije break lopte Alcaraz je imao u posljednjem gemu meču kad je Auger-Aliassime servirao za meč. Dvije break lopte je propustio Španjolac i tu je bio kraj.
Sport / Ostali sportovi | 30. 10. 2022. u 01:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Felix Auger-Aliassime je u fantastičnoj formi. Nakon osvojene Firenze, Antwerpena, Kanađanin je stigao u finale Basela. I to nakon što je u polufinalu sredio Carlosa Alcaraza. Španjolac je osvojio tek pet gemova pa se može slobodno reći kako nije imao šanse u ovom susretu. U sjajan ritam Felix ulazi nakon 3-3 u prvom setu. Od posljednjih 13 poena uzima 12 za prvi set.

Kada je u trećem gemu drugog seta napravio break Auger-Aliassime kraj je bio blizu. Poveo je Kanađanin 3-1, kasnije je dodao još jedan break za 5-2. Jedine dvije break lopte Alcaraz je imao u posljednjem gemu meču kad je Auger-Aliassime servirao za meč. Dvije break lopte je propustio Španjolac i tu je bio kraj. Kanađanin je trenutačno na čistih 12-0.

Posljednja prepreka do trećeg vezanog naslova je Danac Holger Rune. I on je odličnoj formi jer je osvojio Stockholm. U Baselu je kroz dva tie break do finala. Roberto Bautista-Agut je uhvatio jedan poen u tie breaku prvog seta, u drugom je ispustio čak četiri set lopte. Rune je sa 2-6, došao do 8-6.

Kopirati
Drag cursor here to close