Što se dogodilo Španjolcu?

Alcaraz: U prvih nekoliko sekundi bol je bila baš jaka

"Cijelo tijelo je počelo da se grči. Prva dva seta su bila poprilično teška, intenzivna, duge izmjene, kratke lopte, sprintevi, bilo je svega. Ključni razlog je bio intenzitet", rekao je Španjolac.
Sport / Ostali sportovi | 10. 06. 2023. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se dogodilo Carlosu Alcarazu? Netko će reći kako je jednostavno izgorio, kako se preforsirao, jer su prva dva seta bila u izuzetno teškom ritmu. Na presici nakon meča, Alcaraz je pojasnio što se ustvari dogodilo.

"Razočaran sam što je meč završio na način na koji je završio. Vrlo teško za mene. Tijekom drugog seta sam osjetio probleme, posebno na kraju drugog seta. Prvo je bila ruka, a zatim i ostali dijelovi tijela. To su stvari s kojima moraš da se suočiš. U prvih nekoliko sekundi bol je bila baš jaka, osjetio sam grčeve u ruci, onda je početkom trećeg seta svaki dio tijela počeo da se grči i ruke i noge. Teško mi je bilo da se krećem. Cijelo tijelo je počelo da se grči. Prva dva seta su bila poprilično teška, intenzivna, duge izmjene, kratke lopte, sprintevi, bilo je svega. Ključni razlog je bio intenzitet", rekao je Španjolac.

 

Kopirati
Drag cursor here to close