Španjolac do prvog naslova na travi

Alcaraz: Ovaj naslov mi puno znači

"Ovaj naslov mi puno znači jer ću kao prvi nositelj ići na Wimbledon, a to je veliki turnir na koji idem s puno energije nakon ovog fantastičnog tjedna", rekao je Alcaraz
Sport / Ostali sportovi | 26. 06. 2023. u 01:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Carlos Alcaraz je osvojio ATP turnir u londonskom Queensu. Peti ove godine, prvi u karijeri na travi, nakon kojeg se ponovo vratio na prvo mjesto ATP rang liste. Kao tek četvrti Španjolac koji je slavio na ovom turniru.

"Gledam ovaj turnir otkad sam počeo igrati tenis i mislim da je poseban. Mnoge legende su ga osvajale prethodnih godina i sjajan je osjećaj vidjeti svoje ime među tim velikanima. Nisam dobro započeo nastup ovdje, morao sam se prilagoditi travi. Ovaj naslov mi puno znači jer ću kao prvi nositelj ići na Wimbledon, a to je veliki turnir na koji idem s puno energije nakon ovog fantastičnog tjedna", rekao je Alcaraz i dodao:

"Tenis je moj život, on mi je sve. Uvijek sam sanjao o ovakvim trenutcima, tako da uživam u svakoj sekundi igre. Nemam se zašto ljutiti, želim da ljudi uživaju zbog mene gledajući tenis. Želim ih usrećiti", zaključio je Carlos.

 

Kopirati
Drag cursor here to close