Drugi put odustaje ove godine

Alcaraz odustao od nastupa u Monte Carlu

"Trenirao sam u Monte Carlu, radio, pokušao se oporaviti, ali to nije bilo moguće. Veselio sam se nastupu, ali sada je situacija takva. Žao mi je, vidimo se naredne godine", napisao je Alcaraz danas.
Sport / Ostali sportovi | 09. 04. 2024. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Australian Openu nije dalje došao od četvrtfinala. Nakon Buenos Airesa je došao u Rio i onda predao nakon samo jednog gema. Do Indian Wellsa ništa nije igrao, tamo je otišao do kraja. Povezao je nastup u Miamiju, prije dolaska u Monte Carlo.

I opet problemi kao u Brazilu. Nakon dva odigrana turnira odlučio je odustati od trećeg. Ovog u Monte Carlu, zbog ozljede. U posljednjem trenutku Španjolac je otkazao zbog ozljede desne ruke.

"Trenirao sam u Monte Carlu, radio, pokušao se oporaviti, ali to nije bilo moguće. Veselio sam se nastupu, ali sada je situacija takva. Žao mi je, vidimo se naredne godine", napisao je Alcaraz danas. Alcaraz je do sada samo jednom nastupio u Monte Carlu, 2022. godine i tada je poražen u drugom kolu.

Ovdje je trebao igrati protiv Felix Auger-Aliassimea. Kanađanin će nakon otkaza u drugom kolu za protivnika imati Lorenza Sonega.

Kopirati
Drag cursor here to close