Na turniru u Buenos Airesu

Alcaraz odigrao prvi meč nakon Australian Opena

Imao je Carlos manjih problema na svom servisu kod 5-5, Carabelli je došao do tri break lopte, ali je onda Alcaraz uzeo devet od posljednjih deset poena u meču.
Sport / Ostali sportovi | 16. 02. 2024. u 15:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Carlos Alcaraz je odlučio prvi turnir nakon Australian Opena igrati u Buenos Airesu. Prošao je prvu prepreku, domaćeg tenisača Camila Uga Carabellija u dva seta, 6-2, 7-5, Alcaraz je propustio dvije meč lopte u drugom setu.

Domaći kvalifikant je poveo u drugom setu 2-0, ali je onda Alcaraz nanizao pet gemova zaredom. Kod 5-3 je Španjolac ispustio jednu break loptu, drugu kod 5-4. Imao je Carlos manjih problema na svom servisu kod 5-5, Carabelli je došao do tri break lopte, ali je onda Alcaraz uzeo devet od posljednjih deset poena u meču.

"Bio je težak meč. On je stvarno dobar borac, stvarno dobar igrač, ima dobar ritam. Nije bilo lako pobijediti ga. Počeo sam jako nervozno, neću lagati, on je imao publiku na svoj strani. Mislim da je to normalno, očito, ali stvarno sam sretan zbog svog prvog meča na zemljanoj podlozi nakon Roland Garrosa. Nadam se da mogu nastaviti igrati bolje", rekao je nakon meča Alcaraz.

Naredni protivnik u četvrtfinalu je Andrea Vavassori.

Kopirati
Drag cursor here to close