Najteži meč ove sezone za mladog tenisača

Alacaraz izvukao 0-3 u petom setu

Većim dijelom meča Alcaraz je bio frustriran svojim 34-godišnjim ljevorukim protivnikom i mučio se u pronalaženju rješenja, što je ove sezone bila rijetkost. Imao je Alacaraz 31 break loptu, ali ih je iskoristio samo sedam.
Sport / Ostali sportovi | 25. 05. 2022. u 23:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda će čudno zvučati, ali ove sezone Carlitos Alcaraz nije bio u ovako opasnoj situaciji. Iskusni Albert Ramos-Vinolas je stvorio strašno puno problema šestom igraču svijeta. Iako rasplet u prvom setu nije ukazivao na maratonac koji će otići u pet setova i skoro pet sati igre. Jer taj prvi set je trajao 26 minuta.

A onda je došao drugi set u kojem Vinolas koristi treći setu loptu u tie breaku. Stvari su po Alcaraza počele komplicirati nakon što je ispustio break prednosti u trećem setu. Koji je izgubio pa se našao u misiji spašavanja. Sa meč loptom se suočio u desetom gemu, ali se izvukao. Sedam izjednačenja smo imalu u dvanaestom gemu u kojem je Vinolas izvukao tri set lopte. Alacaraz je se vratio kroz tri break, ali je onda opet počeo da tone u petom. Vinolas je imao 3:0, ali ni to mu nije bilo dovoljno za pobjedu. Alcaraz je prošao u treće kolo 6-1, 6-7(7), 5-7, 7-6(2), 6-4.Većim dijelom meča Alcaraz je bio frustriran svojim 34-godišnjim ljevorukim protivnikom i mučio se u pronalaženju rješenja, što je ove sezone bila rijetkost. Imao je Alacaraz 31 break loptu, ali ih je iskoristio samo sedam.

"Osjećam se umorno.Bio je težak meč, teška borba za svaki poen. Hvala svima, jako sam sretan što sam prošao jedno neugodno iskustvo pred vama" rekao je nakon meča Alcaraz.

Kopirati
Drag cursor here to close