Zbog testiranja na doping

Agentica prijavila UFC borca, on tvrdi sve završilo prijateljski

Jones je objavio snimku sa svoje nadzorne kamere na kojoj se vidi kako miroljubivo ispraća posjetitelje i čak agentici daje high-five. Uz snimku je napisao objašnjenje što se dogodilo tog dana.
Sport / Ostali sportovi | 09. 04. 2024. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agenti Drug Free Sport Internationala odlučili su krajem prošlog mjeseca malo pokucati na vrata Jona Jonesa kako bi odradili
nenajavljeno testiranje na doping. Jones je burno reagirao, skoro i fizički nasrnuo na agente, ali je na kraju ipak dao uzorak urina.

Agentica je po odlasku s imanja policiji prijavila da joj je UFC-ov teškaški prvak nasilno uzeo telefon te prijetio njoj i kolegi da će ih tužiti, da je u početku odbio testiranje, pa čak im i prijetio smrću. Jones je objavio snimku sa svoje nadzorne kamere na kojoj se vidi kako miroljubivo ispraća posjetitelje i čak agentici daje high-five. Uz snimku je napisao objašnjenje što se dogodilo tog dana.

"Želim se izjasniti zbog izvještaja da sam navodno prijetio agentici i uzeo joj telefon. Želim pojasniti da ova snimka pokazuje oboje agenata kako odlaze iz moje kuće, pozdravili smo se s high-five i zagrljajem. Iako sam bio frustriran zbog neprofesionalnosti i koristio psovke u toj frustraciji, završilo je prijateljski, a nipošto prijetnjama. Zapravo sam kod kuće imao prijateljevu rođendansku zabavu. Moram reći da se ova agentica ponašala prilično neprofesionalno i prekršila standardni protokol. U 20 godina podvrgavanja dopinškim testovima nikad nisam imao ovakav incident s agentom", napisao je Jones.

On je u ožujku 2023. nakon višegodišnjih priprema debitirao u teškoj kategoriji UFC-a i protiv Ciryla Ganea osvojio naslov upražnjen odlaskom Francisa Ngannoua. Nakon toga trebao se u studenom boriti protiv Stipe Miočića, ali nekoliko dana prije borbe povukao se zbog ozljede od koje se još nije oporavio.

Kopirati
Drag cursor here to close