Nije loše za imidž!

VIDEO I UFC event u Meksiku obilježila žestoka tučnjava na tribinama

"Čekao sam da zaštitari dođu, ali oni su ih pustili da odrade tučnjavu do kraja. Bila je to jedna od najluđih stvari koje sam ikad vidio. Mislim da ovo nije loše za UFC-ov imidž. Dogodilo se i to je kraj priče", rekao je White.
Sport / Ostali sportovi | 25. 02. 2024. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kavez u Areni CDMX u Mexico Cityju bio je domaćin UFC Fight Night 237 eventa koji je obilježila velika tučnjava na tribinama. Sve se događalo po završetku borbe Manuela Torresa i Chrisa Duncana. Dok se čekalo proglašenje pobjednika, izbila je tučnjava na tribinama.

Krupniji tip svojim udarcima dvojicu tipova poslao je na tlo i zadobio je ovacije publike. Bruce Buffer istovremeno je pokušavao proglasiti pobjednika, ali pažnja gledatelja u potpunosti je bila usmjerena na ovu tučnjavu koja se odvijala na tribinama.

Neposredno nakon završetka eventa, oglasio se i UFC-ov predsjednik Dana White. Tijekom konferencije za medije, White je upitan da se izjasni o ovom incidentu koji se dogodio na tribinama. Mnoge je zanimalo rade li ovakvi incidenti štetu UFC-ovoj reputaciji, a UFC-ov predsjednik rekao je sljedeće:

"Tučnjava na tribinama ne izgleda dobro za UFC? Takve stvari nikad se ne događaju, doslovno nikad. Dogodilo se ovdje u Mexico Cityju ipak. Ono što je ludo jest osjećaj da je ta tučnjava ‘vječno‘ potrajala. Nitko nije pokušavao zaustaviti tučnjavu. Čekao sam da zaštitari dođu, ali oni su ih pustili da odrade tučnjavu do kraja. Bila je to jedna od najluđih stvari koje sam ikad vidio. Mislim da ovo nije loše za UFC-ov imidž. Dogodilo se i to je kraj priče. Mislim da nakon toga nitko više nije htio pokušati nešto takvo. Nije bilo osiguranja. Borba se odvijala do samog kraja. Nikada u životu nisam svjedočio nečem takvom.‘‘, rekao je Dana.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close