Ne podcjenjuje Ganea

Jon Jones: Miočić je najveći teškaš svih vremena, ta borba bi mi najviše značila

"Očito, nije me bilo tri godine i vraćam se u novu kategoriju tako da je puno pitanja koja mi ne daju spavati, ali to me drži spremnim".
Sport / Ostali sportovi | 18. 01. 2023. u 20:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su mnogi s pravom bili skeptični, sada je i službeno dogovoreno! Jon Jones se vraća, a svoj debi u teškoj kategoriji imat će protiv Ciryla Ganea i to u borbi za pojas. Gane i Jones predvodit će UFC 285 priredbu u drugom mjesecu, a na njoj će Jones napokon odraditi svoj dugo najavljivani debi u teškoj kategoriji.

Francis Ngannou je otišao iz UFC-a tako da je pojas u teškoj kategoriji ostao upražnjen. No, teška kategorija bez prvaka neće biti dugo jer se za mjesec i pol dana održava odlična UFC 285 priredba te će jedan od aktera glavne borbe večeri iz kaveza izaći kao prvak. Jones je progovorio o planovima za svoj povratak:

"Osjećam da sam na dobrom mjestu. MMA me ponovno zabavlja. Očito, nije me bilo tri godine i vraćam se u novu kategoriju tako da je puno pitanja koja mi ne daju spavati, ali to me drži spremnim. To je nešto što osjećam da nisam imao u poluteškoj na kraju. U posljednjim borbama sam se osjećao kao da je to samo jedan dan u uredu, no ovo je drugačije. Živci, anksioznost – dobro je kad sam pod pritiskom", rekao je Jones za MMA Underground.

"Očito, Francis je imao pojas i bilo bi super uzeti ga od njega. No, borba koja mi je najviše značila je ona protiv Stipe Miočića. To je zbog toga jer je Stipe najveći teškaš svih vremena, no ne smijem podcijeniti ni Ganea", dodao je, prenosi Fight site.

Kopirati
Drag cursor here to close