Prijem

Mostar: Uspješni karataši kod Bešlića i Šišića

Povod prijemu su bili uspjesi mostarskih karataša na Svjetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu (WFF) koje je održano početkom studenog u Cluju (Rumunjska).
Sport / Ostali sportovi | 21. 11. 2017. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Sportskog saveza Mostara, gradonačelnik Ljubo Bešlić, te predsjednik Sportskog saveza upriličili su prijem za članove karate kluba 'Mostar'.

Povod prijemu su bili uspjesi mostarskih karataša na Svjetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu (WFF) koje je održano početkom studenog u Cluju (Rumunjska).

Tako je Rijalda Džiho osvojila brončano odličje u kategorijama pojedinačno kumite, kate pojedinačno i borbe ekipno. Ena Dizdarević je osvojila zlatnu medalju u kategoriji kate pojedinačno.

Igor Grbić je u kategoriji 84 kg, pojedinačno borbe osvojio zlatnu medalju. Sanid Merzić je osvojio srebreno odličje u kategoriji kate pojedinačno, dok je Nermin Jašarević osvojio zlatno odličje u kategoriji 68 kg pojedinačno borbe.

Predsjednik tog kluba Salko Grbić je prisutne upoznao s poviješću kluba, te nekim značajnijim uspjesima koje su članovi tog kluba postigli u posljednje vrijeme, s posebnim osvrtom na navedeno natjecanje u Rumunjskoj.

Članovi tog kluba su Bešlića i Šišića upoznali s posljednjim uspjesima, te nadanjima u budućem radu u tom sportu. Gradonačelnik i predsjednik sportskog saveza su karate klubu 'Mostar' i navedenim članovima tog kluba uručili priznanja, te im čestitali na osvojenim medaljama i zahvalili im na uspješnoj promociji kako kluba, tako i Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close