Tri medalje za KK Zrinjski

Mostarka Marija Mandić osvojila prvo mjesto na jednom od najjačih karate turnira

Zrinjski je na jednom od najjačih karate turnira u regiji imao tri predstavnika, a sva tri su se okitila medaljama
Sport / Ostali sportovi | 06. 11. 2017. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu i nedjelju, 4 i 5. studenog, u Banja Luci je održan jedan od najjačih karate turnira regije - Grawe kup. U dva dana na truniru je nastupilo preko 1.100 natjecatelja iz 10 država. Zbog velikog broja natjecatelja turir se odvijao dva dana.

Karate klub ''Zrinjski'' iz Mostara je nastupio s tri člana i osvojio tri medalje. Prvim mjestom i zlatnim odličjem se okitilia Marija Mandić u kategoriji djevojčice 11 god. -40 kg. U polufinalu je u odličnoj borbi savladala aktualnu balkansku prvakinju, a u finalu dosta lakše pobijedila i postala prvakinja u svojoj kategoriji.

Petra Bandić je u kategoriji djevojčice 10 god. -37 kg osvojila treće mjesto i brončano odličje, a u pohod na još jedno zlato je zaustavljena u polufinalu također od prvakinje Balkana u njezinoj kategoriji.

Teo Falak je u kategoriji dječaci 11 god. -35 kilograma osvojio treće mjesto i brončano odličje. Teo je odradio odličan turnir i u nekoliko borba pokazao sav talent. Finale mu je izmaklo u zadnjoj sekundi jer je sve do jedne sekunde prije kraja imao rezultat koji ga je vodio u finale.

Trener Marko Opančar je zadovoljan prikazanim uz žaljenje za finalom koje je Teo propustio izboriti.

Kopirati
Drag cursor here to close