XV Internacionalni turnir

Mostar: Počelo 15. izdanje međunarodnog turnira u boksu za mlade

Polufinalne borbe na rasporedu su u subotu, 25. svibnja od 17 sati, a finale je zakazano za nedjelju, 26. svibnja u 11 sati.
Sport / Ostali sportovi | 24. 05. 2019. u 19:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi boksači, reprezentativci Češke, Francuske, Grčke, Mađarske, Litve, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Srbije, Rumunjske, te Bosne i Hercegovine u petak stižu u Mostar, na 15. izdanje međunarodnog turnira u boksu za mlade Mostar 2019. godine.

Mostarski turnir u službenom je kalendaru Europske boksačke konfederacije, a veliki broj zemalja sudionica koje su pri tom itekako priznate u svijetu boksa znači da će svi posjetitelji imati priliku uživati u vrhunskim performansama tijekom cijelog turnira.

Foto: Bljesak.info / Detalj s otvaranja turnira
Foto: Bljesak.info / Na tvaranju turnira nastupili su članovi KUD Podveležje

Na otvaranju turnira prisutnima su se prigodnim riječima obratili viši sportski menadžer u Sportskom savezu Mostara Dženan Šuta i ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko - neretvanske županije Rašid Hadžović, koji je ujedni i otvorio turnir.

Prvi, odnosno četvrtfinalni mečevi održali su se prvog dana nakon svečanog otvaranja turnira u velikoj dvorani Univerzitetsko-sportsko rekreativnog centra “USRC) “Mithad Hujdur Hujka” u Sjevernom logoru.

Boje BiH uspješno je prve večeri obranio najbolji mladi bh. ‘teškaš’ (kategorija 91 kilogram) Josip Ćorić, svladavši krajnjim rezultatom 2:0 Čeha Petra Rezniceka.

Foto: Bljesak.info / Detalj iz borbe na boks turniru
Foto: Bljesak.info / Detalj iz borbe na boks turniru
Foto: Bljesak.info / Detalj iz borbe na boks turniru
Foto: Bljesak.info / Detalj iz borbe na boks turniru
Foto: Bljesak.info / Detalj iz borbe na boks turniru

Polufinalne borbe na rasporedu su u subotu, 25. svibnja od 17 sati u dvorani Osnovne škole Zalik.

Finale je zakazano za nedjelju, 26. svibnja u 11 sati, kad se turnir opet vraća u veliku dvoranu USRC-a “Mithad Hujdur Hujka” (Sjeverni logor).

Ulaz na sve mečeve je slobodan, priopćeno je iz Bokserskog kluba Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close