Osmi po redu

Održan memorijalni turnir u olimpijskom boksu 'Adis Spahić'

Boje BK “Mostar” branili su Alanna Muštović, Azer Sefo i Ivan Blažević, a svoje mečeve su završili pobjedama.
Sport / Ostali sportovi | 07. 10. 2018. u 16:11 Muamer Zukanović

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boksački klub "Mostar" proteklog vikenda organizirao je tradicionalni osmi po redu memorijalni turnir olimpijskog boksa u čast svog dugogodišnjeg člana i sportskog prijatelja Adisa Spahića.

Turnir je održan u sali “URSC Midhat Hujdur- Hujka”. Domaćin turnira boksački klub “Mostar” ugostio je boksače iz Živinica, Herceg Novog, Sarajeva, Tuzle, Ljubuškog, Lukavca.

Foto: Bljesak.info / Održan osmi memorijalni turnir u olimpijskom boksu 'Adis Spahić'

"Memorijalni turnir u čast Adisa Spahića organiziramo već osmi put jer želimo oživiti sjećanje na našeg dugogodišnjeg člana i sportskog prijatelja koji na žalost više nije sa nama, ali njegovo mjesto je u srcima svih nas. Zahvaljujemo se prijateljima koji su nam pomogli da se tradicija održavanja ovog turnira koji je za nas izuzetno važan nastavi", kažu u bokserskom klubu “Mostar.”

Foto: Bljesak.info / Osmi memorijalni turnir u olimpijskom boksu 'Adis Spahić'

Boje BK "Mostar" branili su Alanna Muštović, Azer Sefo i Ivan Blažević, a svoje mečeve su završili pobjedama.

Foto: Bljesak.info / Osmi memorijalni turnir u olimpijskom boksu 'Adis Spahić'

Osim ostvarene pobjede boksačku Ivanu Blaževiću pripao je i pehar najboljeg boksača turnira dok je pehar za najborbeniji meč ponio Azer Sefo.

Foto: Bljesak.info / Osmi memorijalni turnir u olimpijskom boksu 'Adis Spahić'

Memorijalni turnir je uspješno završen ali u bokserskom klubu “Mostar” nema odmora jer već slijedećeg tjedna slijede reprezentativne obveze za Elvira Šendru i Ivana Blaževića. Oni će u Beču 13. listopada nastupiti za reprezentaciju BiH u meču protiv reprezentacije Austrije.

Kopirati
Drag cursor here to close