BH Mostar

2:0 za Elvira Šendru u profesionalnoj karijeri

Poslije meča kratko je poručio “Tek sam na početku, čeka me još mnogo kvalitetnog rada.”
Sport / Ostali sportovi | 04. 03. 2019. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: BK Mostar / Elvir Šendro

Član boksačkog kluba “Mostar” Elvir Šendro u prosincu prošle godine dobio je licencu profesionalnog boksača. On je na noći profesionalnog boksa u Bjeljini u svom debiju pobjedio slovenskog  boksača Samstaura Batića nokautom u drugoj rundi, a ovog vikenda je svoj profesionalni put nastavio upisavši i drugu pobjedu, priopćeno je iz BK Mostar.

Naime, Šendro se ovog vikenda ponovo našao u ringu na “Fightnightu u Prijedoru gdje je u drugom meču profesionalne karijere savladao Miloša Klepića u prvoj rundi.

Poslije meča kratko je poručio “Tek sam na početku, čeka me još mnogo kvalitetnog rada.”

Elvir Šendro svoju karijeru počeo je u boksačkom klubu “Mostar”, a iza sebe ima bogato iskustvo u olimpijskom boksu. Višestruki je osvajač prvenstava Bosne i Hercegovine u teškoj kategoriji, u ring je ulazio i kao član reprezentacije Bosne i Hercegovine,  svoje mjesto našao je i na europskom prvenstvu u Sofiji i na prošlim mediteranskim igrama u Taragoni.

Važno je istaknuti da odlukom AIBA-e (International BoxingAssociation) bokseri koji imaju status profesionalca imaju pravo nastupa i u olimpijskon boksu pa će Elvir Šendro i u nastavku karijere braniti boje boksačkog kluba “Mostar”

Kopirati
Drag cursor here to close