Ping-pong

Jako uspješan početak nove sezone za sve tri ekipe stolnoteniskog kluba Mostar

Sport / Ostali sportovi | 10. 10. 2022. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je počela nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu, gdje je ekipa stolnoteniskog kluba Mostar u sastavu: Luka Matković (kapiten), Marko Šimunović, Sandro Soldo i Davorin Pongrac, na neugodnom gostovanju u Banja Luci s dvije pobjede uspješno otvorila novu sezonu.

Prvo sa maksimalnih 0-4 protiv STK Borac, dok su u 2.meču s 2-4 pobijedili OSTK Spin.

Treći seniorski tim stolnoteniskog kluba je na prvom turnusu Druge lige FBiH koji se održao u Goraždu, a za koji su nastupili: Luka Raič, Tino Vučić, Ivano Ljubić i Filip Lasić ostvario 2 pobjede (STK Spin 2012 II (3-1), STTK Fojnica 3-2), dok su sa STK Nec Tešanj upisali jedini poraz.

Foto: PR / Jako uspješan početak nove sezone za sve tri ekipe stolnoteniskog kluba Mostar

Tako su, nakon prvog turnusa Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine s 2 pobjede i porazom odlično počeli novu natjecateljsku sezonu.

U nedjelju, na turnusu Prve lige Federacije BiH koji se održao u Bugojnu, drugi tim mostarskih stolnotenisača u sastavu: Marko Vučijak, Željko Mandić, Stjepan Palameta i trener/igrač Toni Vranjić je perfektno odradio prvi turnus i upisao sve 3 pobjede.

U prvom meču s 3-1 pobijedili STK Prozor Ramu, također, rezultatom 3-1 u drugom meču bili bolji od STK NEC Kreševo, dok su u zadnjem 3.kolu, koji je ujedno bio i derbi kola, s identičnim rezultatom od 3-1 bili bolji od domaćina STK Bugojno, te tako najavili borbu za prvo mjesto Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close