STK Mostar

Uspješan vikend za mostarske stolnotenisače

''U finalu nas očekuje veliki favorit ekipa STK "Mladost" iz Zenice, ali ćemo zasigurno pružiti žestok otpor, te pokušati i ove godine obraniti titulu državnog prvaka Bosne i Hercegovine''.
Sport / Ostali sportovi | 16. 05. 2022. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi tim u sastavu Luka Matković, Marko Vučijak, Adnan Šehić, Filip Palameta i trener/igrač Toni Vranjić je polufinalnom meču protiv STK "Aladža-A" iz Sarajeva koji je posljednje desetljeće u samom vrhu stolnog tenisa, u jako uzbudljivom meču slavio sa 2-0 i tako osigurao 9.finale Play off-a u posljednjih 10 godina.

"Ove godine, gdje igramo većinom sa igračima koji su ponikli u našem klubu, primarni cilj je bilo ulazak u Paly off, gdje smo ulaskom u finale već premašili zacrtano ove godine. U finalu nas očekuje veliki favorit ekipa STK "Mladost" iz Zenice, ali ćemo zasigurno pružiti žestok otpor, te pokušati i ove godine obraniti titulu državnog prvaka Bosne i Hercegovine. Prvi meč finala Play off-a je na rasporedu u nedjelju 22.05. u našoj stolnoteniskoj dvorani s početkom u 12:00 sati. Još jednom čestitke treneru, igračima i naravno navijačima koji nas podržavaju cijelo vrijeme", poručili su iz uprave kluba.

Uspješan je također bio i drugi tim, koji je u sastavu: Sandro Soldo, Stjepan Palameta i trener/igrač Željko Mandić na posljednjem turnusu Prve lige Federacije BiH koji se održao u sarajevskoj Skenderiji, zabilježio sve 3 pobjede i tako ostvarili fantastičan uspjeh, postali seniorski Viceprvaci Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close