JK Neretva

Domagoj Jozeljić godinu završio na najbolji mogući način

Domagoj Jozeljić je ovu godinu završio na najbolji mogući način
Sport / Ostali sportovi | 06. 10. 2022. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JK Neretva je imala uspješan vikend, ovoga puta na Balkanskom judo prvenstvu za uzrast juniora.

Klub je u ovim uzrastu imao jednog predstavnika od moguća tri natjecatelja koja su trebala ići na ovaj turnir.

Podsjećamo da je mostarska Neretva u ovom uzrastu na posljednjem državnom prvenstvu BiH za juniore sa samo tri člana proglašena za najbolju trećeplasiranu ekipu juniora BiH za 2022. godinu.

Mostarska Neretva je imala prvaka BiH i još dva člana koji su sa samo jednim porazom završili kao brončani. Ovoga puta i dvojici trećeplasiranih članova s državnog prvenstva stvorila se prilika za odlazak na Balkansko prvenstvo, ali zbog svojih školskih obaveza nisu mogli nastupiti.

Foto: PR / JK Neretva na Balkanskom judo prvenstvu

Jedini član koji je nastupio na Balkanskom judo prvenstvu je Domagoj Jozeljić. Podsjetimo također kako je Jozeljić aktualni juniorski prvak BiH, prvak u ENBU judo sa svojim timom na prvenstvu Europe, trećeplasirani na Kata Europskom prvenstvu i trećeplasirani na Europskom sambo prvenstvu.

"Na Balkanskom prvenstvu Jozeljić je imao individualni nastup i ekipni nastup s reprezentacijom BiH (mix team). U individualnom nastupu Jozeljić je došao do borbe za brončanu medalju, ali krivom procjenom albanskog suca, borba se završava u korist drugog natjecatelja, a član Neretve ostvaruje 5.mjesto. Jozeljić je nastupio i u ekipnom natjecanju gdje je mix team BiH imao pobjedu nad reprezentacijom Grčke 4:2, dok su izgubili od reprezentacije Turske 4:2. BiH je na kraju završila kao treća najbolja ekipa juniora Balkana za 2022.godinu, te su sportaši nagrađeni brončanim medaljama.

Domagoj Jozeljić je ovu godinu završio na najbolji mogući način. Iz kluba poručuju kako ostaje žal za još nekim sitnicama koje smo možda mogli bolje, jače i više, ali ovoga puta to nije bilo samo na njemu i trenerima već na nekim drugim stvarima na koje Jozeljić i klub jednostavno nisu mogli utjecati.

Možemo samo reći da smo kao klub jako ponosni na ovog sportaša koji od samog početka ima povjerenje u svoja dva trenera, a od tada do danas ništa se promijenilo nije. Bravo Doma care!", priopćio je mostarski klub.

Kopirati
Drag cursor here to close