JK Neretva

Prvi judo kata seminar u Mostaru i pripreme za Europsko prvenstvo

Ovo je prvi put da će netko iz BiH ići na EP u judo katama.
Sport / Ostali sportovi | 29. 04. 2022. u 13:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Judo kluba Neretva održan je prvi judo kata seminar u gradu Mostaru. Seminar se održao dva dana za redom u nekoliko termina u dvorani kluba sa eminentnom stručnjakinjom i EJU kata sutkinjom te članicom Hrvatskog judo saveza Jadrankom Pongrac.

Naime, povod seminara bio je da članovi JK Neretva i reprezentativci BiH koji se trenutno pripremaju za Europsko prvenstvo budu dovoljno spremni, te da iz ovog seminara izvuku najbolje.

Ovo je prvi put da će netko iz BiH ići na EP u judo katama, a posebno nas raduje da su baš svi članovi i reprezentativci iz mostarskog JK Neretva, poručuju iz JK Neretva.

Podsjećamo kako su članovi Neretve i prošlogodišnji prvaci BiH, sa prvog Open Kata prvenstva BiH, te je klub nakon toga pozvan i na prvi međunarodni turnir u katama u Hrvatsku odakle su se članovi Neretve vratili sa zlatnim i srebrenim odličjima.

Ove godine u gradu Rijeci, održat će se Europsko kata prvenstvo za seniore i juniore u razdoblju od 12.-15. svibnja 2022. gdje će šest mostaraca predstavljati BiH i grad Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close