Karate liga Hercegovine

23 odličja za karataše Zrinjskog na 5. kolu lige Hercegovine

Zlatni u svojim kategorijama su bili Željko Martinović, Ana Zrno, Antonio Palameta, Kristijan Palameta i Petra Bandić.
Sport / Ostali sportovi | 18. 10. 2021. u 08:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 17.10.2021. godine karate klub Zrinjski je bio domaćin karate lige Hercegovine na kojoj su također nastupili kao gosti klubovi iz Hrvatske. Kao domaćin lige karate klub je izabrao i organizirao turnir u Arena Sport Centru.

Na turniru je sudjelovalo 260 natjecatelja iz 20 klubova.

"Nastupili smo sa 23 natjecatelja i osvojili 23 razna odličja. 5 zlatnih , 6 srebrenih i 12 brončanih odličja. Zlatni u svojim kategorijama su bili Željko Martinović, Ana Zrno, Antonio Palameta, Kristijan Palameta i Petra Bandić.

Srebrena odličja su osvojili Filip Mikulić, Iva Bukovac, Loris Ćorić, Ivan Talić, Marija Mandić, Patrik Bohm.

Brončana su osvojili Roberto Krstic kate i borbe, Marijela Zovko, Anđela Martinović, Vito Aničić, Patrik Bohm, Karlo Raspudić, Andrej Krešić, Ivan Miličević, Marija Mandić, Lovro Čale, Andrej Prskalo.

Odličan turnir pred državno prvenstvo koje je na rasporedu idući tjedan. Treneri Marko Opančar, Antonio Kožulj i Emil Ćorić su naglasili da je organizacija turnira i sam turnir protekao u odličnoj atmosferi i da su prezadovoljni rezultatima na borilištima.

Također karate klub Zrinjski želi podsjetiti da upis u školu karate traje i dalje. Upisati se možete svaki ponedjeljak i četvrtkak u dvorani ekonomske škole u vremenu od 18:45-19:45. Sve dodatne informacije mozete dobiti na broj telefona 063 332 055", priopćili su Kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close