Taekwondo

12 Mostaraca u Visokom osvojilo 18 medalja

U subotu se u Visokom održao taekwondo turnir Visoko Open 2023. na kojem je nastupilo oko 350 natjecatelja.
Sport / Ostali sportovi | 17. 09. 2023. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Taekwondo klub Cro Star nastavlja nizati uspjehe

Nakon vrlo uspješnog ljeta i osvojenih medalja na Hrvatskim Svjetskim igrama i na Korčula Openu mostarski Taekwondo klub Cro Star nastavlja nizati uspjehe. U subotu se u Visokom održao taekwondo turnir Visoko Open 2023. na kojem je nastupilo oko 350 natjecatelja.

12 Mostaraca je osvojilo 18 medalja a od toga čak 8 zlatnih, 5 srebrnih i 5 brončanih. Postignuta su i dva ekipna plasmana.

Zlato:

Mia Ivanković (2 zlata), Iva Marić (2 zlata), Mia Drežnjak, Marko Bošnjak, Petar Šimun Zovko, Ana Drežnjak.

Srebro:

Josip Bevanda, Marko Bevanda, Petar Šimun Zovko, Ana Drežnjak, Petra Bukvić.

Bronca:

Gabriel Aleksandar Ćeško, Mateo Barbarić, Mia Drežnjak, Nika Slišković, Petra Bukvić.

Ekipa Cro Stara je osvojila 1. mjesto u ekipnom poretku kadetkinja i 1. mjesto u ekipnom poretku kicka.

„Cijela ekipa zaslužuje pohvalu. Imali smo veliki broj pobjeda te sam prezadovoljna brojem medalja ali i napretkom koji su svi pokazali. Mia Ivanković i Iva Marić nastavljaju svoj zlatni niz te su i ovaj put uspjele osvojiti po dva zlata.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Ekipu u Visoko su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović a turnir se održao u sportskoj dvorani Mladost na 5 borilišta s elektronskom opremom Daedo.

Pored treninga koji se odvijaju punom parom članovi mostarskog Cro Stara su proteklih dana imali i razloga za slavlje, a to je 21. rođendan kluba. Rođendan se veselo proslavio u svim grupama uz prigodne zabavne aktivnosti.

„Puno toga smo ostvarili u 21 godinu ali moram priznati da su sve te godine brzo proletjele. Nastupali smo u velikom broju stranih zemalja: Njemačka, Italija, Češka, Slovačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Srbija a naši reprezentativci su s reprezentacijom nastupali i u mnogim drugim zemljama. Za idućih 21 godinu imamo mnoštvo planova te se radujemo našim budućim uspjesima.“ dodala je trenerica Klaudia Marić.

Upis u Taekwondo klub Cro Star Mostar i dalje traje.

Kopirati
Drag cursor here to close