Sramotan trenutak

Zvižduci i hukanje za najboljeg vratara svijeta

Tijekom emitiranja obrane iz publike se čulo hukanje i zviždanje, što je neočekivano u situaciji gdje u dvorani nije bilo navijača, nego uglavnom nogometaši i uglednici s pozivnicama.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2023. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nagradu Lava Jašina za najboljeg vratara svijeta u sezoni 2022./23., tijekom dodjele Zlatne lopte dobio je vratar reprezentacije Argentine i Aston Ville, Emiliano Martinez.

Popularni Dibu to je osvojio na račun sjajnih partija sa Svjetskog prvenstva u Katru, gdje je bio jedan od najzaslužnijih za svjetski naslov Messija i društva.

U prvom se planu tu misli na obrane u četvrtfinalnom raspucavanju protiv Nizozemske, ali ispred svega na obranu udarca Randala Kolo Muani u posljednjoj minuti produžetaka finalne utakmice, prenosi Gol.hr

Upravo ta obrana, koju su mnogi s razlogom prozvali najvećom obranom u povijesti nogometa, našla se na ekranu nakon dodjele nagrade, s ciljem prikaza toga čime je Dibu zaslužio veliko priznanje.

Nažalost, tijekom emitiranja te obrane iz publike se čulo hukanje i zviždanje, što je neočekivano u situaciji gdje u dvorani nije bilo navijača, nego uglavnom nogometaši i uglednici s pozivnicama.

No, Francuzi očito još uvijek nisu prešli preko toga što im je argentinski vratar napravio u spektakularnom katarskom finalu.

Kopirati
Drag cursor here to close