Stanojević podnio ostavku

Zvezdi Kup, Partizan ostao bez trenera

Na ceremoniji nakon utakmice igrači Partizana su se povukli nakon što su uzeli medalje za finale, tek su ostali na terenu Miloš Jojić i Ivan Obradović. Trener Partizana Aleksandar Stanojević je nakon utakmice izjavio novinarima kako napušta klupu.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2022. u 21:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugu sezonu zaredom, Crvena Zvezda je uzela duplu krunu. U finalnom susretu Kupa, ovaj put je na stadionu Rajko Mitić savladala ljutog rivala Partizan 2:1. Aleksandar Katai je bio čovjek odluke, dvostruki strijelac.

Prvi gol je Katai zabio u 26.minuti nakon dodavanja Srnića. Vrlo lijepo je pogodio rašlje gola gostiju, Stevanović je bio nemoćan. Partzan je mogao preko Miljkovića i Meniga doći do gola za 1:1, ali je kako jednom, tako i drugom nedostajala završnica. Ipak, Partizan se vraća u igru nakon 62 minute igre.

Lutovac je centrirao, volej je efektno uhvatio Urošević. Ipak, gosti nisu uspjeli dugo ostati u utakmici. Deset minuta poslije, raspoloženi Katai je sve sam napravio i na kraju poslao loptu u mrežu za konačnih 2:1. Holender je u 75.minuti imao najbolju priliku za još jedan povratak Partizana, ali je lopta pored lijeve stative gola Borjana.

Na ceremoniji nakon utakmice igrači Partizana su se povukli nakon što su uzeli medalje za finale, tek su ostali na terenu Miloš Jojić i Ivan Obradović. Trener Partizana Aleksandar Stanojević je nakon utakmice izjavio novinarima kako napušta klupu, jer nije uspio osvojiti naslov prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close