Nakon derbija bez golova

Stanojević: Vas 70 posto novinara navija za Zvezdu

"Vas je 70 posto novinara crveno-bijelih, zato nam je jako teško igrati i boriti se u takvim uvjetima. Svi ste vi zajedno crveno-bijeli! Relativizirate stvari" istakao je Stanojević.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2022. u 22:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći put ove sezone u Srbiji, za bodove su igrali Partizan i Zvezda. Na kraju je derbi prošao bez golova, pa je Zvezda zadržala prednost od 2 boda nad Partizanom, a do kraja prvenstva je ostalo još šest kola. S obzirom kakva je situacija u Srbiji što se tiče prvenstva godinama, ostaje pitanje tko još može iznenaditi jedne ili druge.

Partizan sada više nama pravo na pogrešku, te se mora nadati da će baš Zvezda eventualno negdje zapeti. I dok mnogi smatraju kako je
prvenstveno odlučeno, trener Partizana Aleksandar Stanojević je suprutnog mišljenja. Čak je i kritizirao prisutne novinare na presici.

"Eto gdje mi živimo i gdje igramo. Vi mislite da je riješeno sve na šest kola prije kraja, a samo je dva boda razlike. Vjerovali ste da će tako biti. Tu smo, ne damo se, ne damo se do kraja. Stalno ćete pričati kako mi kukamo, relativizirate stvari. A nije tako. Mi se ne predajemo. Dok ima šanse borit ćemo se", rekao je trener Partizana te uputio kritiku novinarima.

"Vas je 70 posto novinara crveno-bijelih, zato nam je jako teško igrati i boriti se u takvim uvjetima. Svi ste vi zajedno crveno-bijeli! Relativizirate stvari. Jedini derbi gdje je Zvezda bila bolja je prošli derbi. Kad je bila bolja na našem stadionu? Je li nešto više od nas učinila u Europi? Je li više od nas zaslužila? Tu smo negdje, poštujem njihovu ekipu, Dekija Stankovića. To je sjajna momčad, sjajan trener. Više smo zaslužili nego što nam je dato. A vi ako hoćete viti realni, budite", poručio je Stanojević srpskim novinarima.

Kopirati
Drag cursor here to close