Večeras u 21 sat

Plemići će na Villa Parku imati podršku oko 700 navijača iz Mostara

U prvom kolu skupine E Zrinjski je u Mostaru pobijedio Alkmaar rezultatom 4:3, dok je Legija u Varšavi bila bolja od Aston Ville 3:2.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2023. u 09:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog večeras će u 21 sat na Villa Parku odigrati susret drugog kola Uefine Konferencijske lige protiv Aston Ville.

Plemići će na Villa Parku imati podršku oko 700 navijača iz Mostara.

''Protiv kakvog protivnika igramo dovoljno govori podatak da je Aston Villa u engleskom prvenstvu trenutno efikasnija od Manchester Cityja. Ako su sposobni dati Brightonu šest golova onda vam je jasno o kakvoj se kvaliteti radi. Ali mi ne idemo tamo na izlet, idemo odigrati dobru utakmicu, dati svoj maksimum, a za što će taj maksimum biti dovoljan, o tom potom'', najavio je taj susret trener Plemića Krunoslav Rendulić.

Video: Aston Villa FC - HŠK Zrinjski | Trening + Izjava Hrvanovića i Jakovljevića

U prvom kolu skupine E Zrinjski je u Mostaru pobijedio Alkmaar rezultatom 4:3, dok je Legija u Varšavi bila bolja od Aston Ville 3:2.

''Pomalo je nestvaran ta ljestvica, gdje smo mi prvi, a Aston Villa zadnja, ali tek smo na početku. Naš je cilj uhvatiti što više bodova, tri smo ulovili, a ja sam uvjeren da nećemo ostati na tome'', kazao je Rendulić.

Hrvoje Barišić i Filip Bradarić zbog zdravstvenih problema propustit će ogled s Aston Villom, dok su ostali nogometaši spremni za večerašnji dvoboj.

Utakmica Aston Villa – Zrinjski igra se od 21 sat, a glavni sudac je Urs Schnyder iz Švicarske.

Kopirati
Drag cursor here to close