Ezri Konsa

Stup obrane Aston Ville - Prvi put čujem za HŠK Zrinjski

Obrambeni igrač bio je iskren, ali je rekao da iako do sad nije znao za Zrinjski, ono što je ta momčad učinila Alkmaaru zaziva respekt i očekuje težak meč.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2023. u 22:00 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branič Aston Ville Ezri Konsa rekao je da "zna da ih čeka teška utakmica" protiv Zrinjskog u Europskoj konferencijskoj ligi u četvrtak iako je priznao da nikada nije čuo za bh. prvaka.

Govoreći na tiskovnoj konferenciji prije utakmice, Konsa je rekao: "Jako se veselimo, ovo je naša prva utakmica kod kuće u europskom natjecanju već neko vrijeme.

"Znamo koliko to znači navijačima i nama kao igračima. Za neke od nas to je bilo naše prvo iskustvo u Poljskoj igrajući europski nogomet.

"Navikavamo se igrati daleko od kuće u drugoj zemlji. Nismo se mogli čuti pa smo morali odstupiti od našeg plana igre. Nije baš uspjelo, ali hoće ovaj put.

"Nikada nisam čuo za momčad s kojom igramo sutra, to ipak nije uvreda prema njima. Gubili su 3-0 u svojoj zadnjoj utakmici i uspjeli pobijediti 4-3, tako da znamo da nas čeka teška utakmica igre.

"Europski nogomet uvijek će biti težak. Mora da rade nešto dobro ako su se kvalificirali i u ovu Konferencijsku ligu. Moramo prihvatiti svaku utakmicu kako dolazi i ostvariti što više pobjeda.

"Villa Park je dom i kada igrate kod kuće znate da imate 40.000 ljudi iza sebe, guraju nas svaku utakmicu."

Utakmica Aston Villa – Zrinjski igra se u četvrtak od 21 sat, a sudit će Švicarac Urs Schnyder.

Kopirati
Drag cursor here to close