Zadnja domaća utakmica

Zrinjski traži pobjedu za oproštaj od navijača

Zrinjski u posljednjoj domaćoj utakmici u ovoj sezoni u subotu dočekuje
Sport / Nogomet | 20. 05. 2022. u 12:13 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve utakmice 32. kola Premijer lige igrat će se u nedjelju, točnije sve osim jedne. U Mostaru će u subotu snage odmjeriti Zrinjski i Leotar, a igra se dan ranije jer susret nema rezultatski značaj.

Zrinjski je već osigurao titulu, a i Leotar je osigurao ostanak u ligi.

"Ovo nam je posljednja domaća utakmica i želimo se od navijača oprostiti pobjedom. Želimo odigrati dobru utakmicu, složiti koju dobru akciju, s obzirom na stanje u kakvom čekamo utakmicu. Ali, imamo nekih 15 igrača, uz dva golmana, u kadru i nešto ćemo složiti", rekao je Sergej Jakirović uoči ove utakmice.

Trener Zrinjskog ima velikih problema jer puno igrača ili je izvan stroja ili je upitno. Nema Hadžića, Boje, Juranovića, Gulišije, Magdića, Marića, a pod upitnikom su Šipovac i Tičinović.

To će Jakiroviću poremetiti plan da nakon ove utakmice da većini glavnih igrača da slobodno, pa da u posljednjem kolu protiv Rudara odigra s onim što ostane.

"Ne možemo to napraviti, jer nas nema dovoljno. Do 26. kola, kada smo osvojili naslov, imali smo stvarno sreće, nismo imali problema s ozljedama, a onda kada smo malo smanjili obrtaje nastali su problemi. Zato moramo odraditi do kraja s onim što imamo, a jedino ako protiv Leotara netko ne dobije treći žuti karton, jer puno ih ima s dva. Na to ne mogu utjecati", znakovito se nasmiješio Jakirović.

Budući da ni Leotar više nema briga, Jakirović očekuje da se gosti neće posve zatvoriti. 

"Očekujem korektnog protivnika, da se dođe ovdje nadigravati. Ne očekujem nekakav bunker, mada protivnici igraju koliko im Zrinjski dozvoli. Ali trebala bi to biti dobra utakmica", zaključio je Jakirović. 
 
Utakmica se igra u subotu u 19 sati, a TV prijenos nije najavljen.
Kopirati
Drag cursor here to close