Poznato i tko sudi Plemićima

Gdje gledati Sheriff - Zrinjski?

Prvak BiH će u Moldaviji biti jači za Niku Jankovića koji je odradio suspenziju i sigurno će biti veliko pojačanje za popularne Plemiće.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2022. u 19:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je obavio službeni trening pred revanš susret prvog pretkola Lige prvaka protiv Sheriffa.

Odlukom UEFA-e susret se nije mogao igrati u Tiraspolu pa je kao mjesto odigravanja uzvrata izabran stadion Zimbrua u Kišinjevu.

Uoči polaska u Moldaviju Sergej Jakirović je poručio da su šanse za prolazak izjednačene nakon 0:0 u Mostaru.

"Moramo biti hrabriji s loptom u nogama, možda nosimo neke navike iz Premijer lige, ali ovdje su puno brze stvari dešavaju, dobro smo se pripremali i šanse za prolazak su 50:50 s tim da je sada veći pritisak na Sheriffu", rekao je Jakirović.

Prvak BiH će u Moldaviji biti jači za Niku Jankovića koji je odradio suspenziju i sigurno će biti veliko pojačanje za popularne Plemiće, prenosi SportSport.ba.

Obavljen je i službeni trening na stadionu Zimbrua te se može reći da Zrinjski potpuno spreman dočekuje uzvrat i odlučan da konačno iz sedmog pokušaja izbaci nekog rivala u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HŠK Zrinjski Mostar (@hsk.zrinjski)

Inače, UEFA je dan uoči utakmice donijela pomalo neočekivanu odluku jer su promijenjene suci za susret koji počinje u 19 sati po centralnoeuropskom vremenu.

Susret su trebale suditi engleski suci na čelu sa Peterom Bankesom, da nakon toga za utakmicu bili delegirani suci iz Rumunjske.

Tako će glavni sudac utakmice biti Radu Peterscu, dok će mu asistirati Radu Ghinguleac i Mircea Mihail Grigoriu. Četvrti je Marcel Birsan.

HŠK Zrinjski Mostar je potvrdio da je uz pokroviteljstvo generalnog sponzora M.T. Abraham Group osigurao TV prava za utakmicu FC Sheriff - HŠK Zrinjski, a sutrašnji ogled 1. kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka iz Kišinjeva moći ćete gledati u programu Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close