Sedmi pehar u Mostaru

Zrinjski pred punim tribinama i u svečarskoj atmosferi svladao Široki

U hercegovačkom derbiju HŠK Zrinjski svladao je Široki Brijeg s 1:0, a nakon utakmice svečano mu je uručen i pehar za osvajanje Premijer lige za ovu sezonu.
Sport / Nogomet | 29. 04. 2022. u 21:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki broj navijača došlo je večeras vidjeti još jedan hercegovački derbi Zrinjskog i Širokog Brijega, ali i kako bi još jednom pozdravili novog prvaka Bosne i Hercegovine.

HŠK Zrinjski osigurao je sedmi prvenstveni naslov još prije dva kola, a večeras mu je službeno uručen pehar za osvajanje Premijer lige za ovu sezonu.

U svečarskoj atmosferi utakmica je i počela, jer je predsjednik kluba Denis Lasić uručio kapetanu Nemanju Bilbiji prigodne poklone, u znak zahvalnosti što je postao najbolji strijelac u povijesti kluba.

Bljesak.info / Nemanji Bilbiji uručen prigodan poklon

Sama utakmica ipak nije bila tako svečarska. Široki Brijeg je došao s novim trenerom, bivšim trenerom i Zrinjskog, Ivicom Barbarićem, i uspio je odolijevati čitavo poluvrijeme, što nije uspjelo malo kojem klubu.

Ipak, u 59. minuti nakon velike gužve lopta se odbila do Josipa Ćorluke, a jedan od najboljih asistenata Zrinjskog postigao je prvi gol u sezoni.

Bljesak.info / Josip Ćorluka

Nakon gola Zrinjski je pokušavao postići još jedan, a najbolju priliku propustio je Nemanja Bilbija koji je promašio gol u dobroj situaciji i nije uspio postići i 29. gol ove sezone.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close