Službeno predstavljen

Barbarić: Ne dolazim s čarobnim štapićem

Ivica Barbarić službeno je predstavljen na klupi Širokog Brijega, a debi će imati u petak protiv Zrinjskog.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2022. u 11:58 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barbariću je ovo četvrti dolazak na klupu Širokog Brijega s kojim je u sezoni 2005./2006. pokorio ligu i donio drugi naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

"Ovdje sam proveo dosta lijepoga vremena. Dobro poznajem klub i navijače. Istina, sada je specifična situacija, nalazimo se u negativnoj putanji, ali zato sam i došao. Stečeno iskustvo pokušat ću iskoristiti na najbolji način i vratiti Široki Brijeg na pravi kolosijek", kazao je Barbarić u uvodnom dijelu službenog predstavljanja, prenosi službena stranica.

Posebno je naglasio kako se igrači moraju znati nositi s opravdanim kritikama, raditi na poboljšanju svoje igre i tako ponovno osjetiti "radost nogometa“.



"Izloženi smo kritikama i moramo se s time nositi. Povjerenje navijača možemo vratiti samo svojom izvedbom na terenu. Igrači moraju znati kako je teren jedino mjerilo koje nam može vratiti samopouzdanje kako bi cijelu situaciju u klubu i oko kluba usmjerili u pozitivnom smjeru. To možemo kroz marljiv svakodnevni rad na treningu", istaknuo je Barbarić te zaključio:

"Ne dolazim s čarobnim štapićem. Ne trebamo se lagati, dolazim u momčad koja je 'potonula'. Puno je lakše i ugodnije raditi u pozitivnom ozračju, ali situacija je takva kakva jest. Ipak, ne zanimaju me nikakvi alibiji, moramo raditi u ovim uvjetima. Teren će biti jedino mjerilo svima nama".

Kopirati
Drag cursor here to close