Preporuke

Zrinjski izdao obavijest navijačima

"Vrata stadiona otvaraju se od 19 sati", naveli su iz kluba.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2023. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ovim putem želimo obavijestiti sve navijače koji će našu momčad bodriti s tribine zapad gore sektor F kako će se istoj moći pristupiti isključivo putem ulaza s gornje strane stadiona dok će ulazi na sjevernoj i južnoj strani biti isključivo namijenjeni za ulaznice za tribinu zapad dolje", priopćeno je iz kluba HŠK Zrinjski Mostar.

Naglasili su kako s jednom ulaznicom na stadion ulazi jedan navijač bez obzira na spol i dob.

"Vrata stadiona otvaraju se od 19 sati", navedeno je.

Podsjetimo, Zrinjski je jedini bh. predstavnik koji je preživio dva kola kvalifikacija na europskoj sceni. Sada imaju priliku postati prvi klub u povijesti Bosne i Hercegovine, koji će ostvariti plasman u grupnu fazu UEFA europskog natjecanja.

U slučaju da izbace Breidablik Zrinjski ima osiguranu grupnu fazu Lige konferencije, čak i ako ispadne u play offu Lige Europe. Ako Plemići budu bolji u dvomeču od Breidablika, u play-offu Lige Europe igrat će protiv austrijskog LASK Linza.

U slučaju da ispadnu od Breidablika Zrinjski ide u Play off Lige konferencije. Ako Plemići budu lošiji u dvomeču od Breidablika, u play-offu Lige Europe igrat će protiv pobjednika između makedonske Struge ili luxemburškog Swifta. 

Kopirati
Drag cursor here to close