Zamjena za Rožmana

Zoran Zekić preuzeo ekipu Sarajeva

"Upravni odbor FK Sarajevo je na posljednjoj sjednici imenovao gosp. Zorana Zekića za trenera, a u klub dolazi sa svojim članovima stručnog stožera", napisali su između ostalog u ovom klubu.
Sport / Nogomet | 13. 06. 2024. u 00:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već nekoliko puta se medijima spominjalo ime Zorana Zekića kao trenera Sarajeva. Na kraju je ipak završio na klupi Bordo tima. Zekić je prošle sezone vodio Osijek, ali je već krajem iste bilo jasno kako dolaskom novog sportskog direktora, napušta klub.

Bez obzira na to što je Zekić odveo ekipu Osijeka do kvalifikacija Konferencijske lige. U međuvremenu je Sarajevo otpustilo Senijada Ibričića sportskog direktora, nakon njegovog odlaska, sidro je podigao Simon Rožman, točnije Sarajevo je sporazumno raskinuo suradnju s dosadašnjim trenerom i njegovim stručnim stožerom.

Odluka je donesena na Rožmanovu inicijativu, te nakon analize ostvarenih rezultata, ambicija i planova kluba. U posljednjim satima
srijede, još jednom se oglasila uprava Sarajeva koja je potvrdila imenovanje Zekića.

"Upravni odbor FK Sarajevo je na posljednjoj sjednici imenovao gosp. Zorana Zekića za trenera, a u klub dolazi sa svojim članovima stručnog stožera. Zekić je kao trener vodio timove u Hrvatskoj, Mađarskoj, Albaniji i Moldaviji u više od 350 ligaških i europskih utakmica. Zoran je za FK Sarajevo nastupao kao igrač i dobro poznaje očekivanja kluba. Zeka, sretno!", napisali su u Sarajevu. Zekić je radio u Sheriffu, Osijeku, Diósgyőru, Slaven Belupu, Partizaniju. Sa Sheriffom je prvak Moldavije i dva puta osvajač Kupa.

Kopirati
Drag cursor here to close