Sve je spremno za spektakl

Zlomislić: Finale nisu mogle igrati bolje ekipe

Damir Zlomislić ističe da će oni koji sutra istrče dati svoj maksimum i prezentirati se na najbolji mogući način.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2023. u 18:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zenički stadion "Bilino polje" drugu godinu zaredom bit će poprištem finalne utakmice nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine, u kojem će se sutra u 18.00 sati sastati prvak Zrinjski i branitelj trofeja Kupa BiH, gradski mostarski rival Velež.

"Plemići" su na zeničkom stadionu odradili trening, nakon kojeg trener Krunoslav Rendulić može odrediti sastav za sutrašnji meč.

Damir Zlomislić ističe da će oni koji sutra istrče dati svoj maksimum i prezentirati se na najbolji mogući način.

"Mi stvarno vjerujemo u sebe i tako ulazimo u utakmicu. Znamo da smo dobri, da smo osvajači prvenstva već drugu godinu zaredom. Vjerujemo, kao što rekoh, u svoje kvalitete i prihvaćamo ulogu favorita", kazao je.

Zrinjski, dodaje, već dvije godine nema pritisak u borbi za titulu, jer stvori bodovnu prednost "već u ranom dijelu prvenstva".

"Tako da je sutra sigurno specifična utakmica i za nas, ali mi volimo pritisak. Stvarno mi tjeramo sebe da pobijedimo svaku utakmicu, bez obzira. Evo, mi smo osvojili prvenstvo, ali želimo pobijediti svaku utakmicu - tako i sutra. Stvaramo sebi pritisak na treningu, tako da mi se znamo nositi s tim i imamo kvalitetu da to prebrodimo", kazao je Damir Zlomislić.

Dodao je kako ne misli da ih Velež može nečim iznenaditi, ali ni oni njih, jer su s njima odigrali dvije utakmice i ove sezone pa "nekih nepoznanica između nas ne bi trebalo biti".

"To je, stvarno, protivnik koji je uz nas, možda, najbolja ekipa u državi. Tako da mislim da finale nisu mogle igrati dvije bolje ekipe", smatra Zlomislić. 

Podsjetimo, finale Kupa Bosne i Hercegovine igra se u srijedu, 17. svibnja s početkom u 18 sati u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close