#HŠKZ #MostarskiEuropski

Zrinjski navijačima: Svi u bijelom!

"Pozivamo sve navijače da sutra dođu u bijelim majicama i glasnim navijanjem odvedemo Plemiće do još jednog trofeja!", stoji u poruci mostarskog prvaka.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2023. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica finala m:tel Kupa BiH FK Velež Mostar – HŠK Zrinjski Mostar na rasporedu je sutra u 18:00 sati na stadionu Bilino polje, a u nastavku donosimo informacije oko organiziranog odlaska navijača u Zenicu.

"Navijači HŠK Zrinjski koji će u Zenicu doći organizirano autobusima i kombijima će putovati trasom Mostar - Posušje - Tomislavgrad - Kupres - Bugojno - Vitez - Zenica, a polazak ispred stadiona predviđen je u 10.30 sati.

Molimo navijače da zbog lakše organizacije i izbjegavanja kašnjenja dolazak ispred stadiona planiraju ranije, a građane obavještavamo na posebnu regulaciju prometa, jer će zbog velikog broja autobusa, koji će biti parkirani uz tribinu Istok, do 10.30 sati biti blokiran promet u ulicama oko stadiona.

Za sve navijače HŠK Zrinjski koji će u Zenicu doputovati osobnim automobilima bit će osiguran parking na SRC Kamberovića polje koji se nalazi u blizini Bilinog polja, a koji će cijelo vrijeme biti osiguran od strane policije, kao i trasa koja vodi prema stadionu.

HŠK Zrinjski apelira da svi navijači u Zenicu putuju iznad navedenom trasom.

Pozivamo sve navijače da sutra dođu u bijelim majicama i glasnim navijanjem odvedemo Plemiće do još jednog trofeja!", stoji u poruci mostarskog prvaka.

Nogometni savez BiH je odredio suca za finale, a pravdu u Zenici dijelit će Luka Bilbija iz Prijedora.

Asistirat će mu Amel Novalić iz Doboj Istoka te Josip Čolić iz Kupresa.

Četvrti sudac bit će Antoni Bandić iz Gruda.

Susret će direktno prenositi kanal Arena Sport.

Inače, navijači oba kluba su za finalni duel dobili po 3.000 ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close